Портал працює у тестовому режимі. Приймаємо зауваження або пропозиції
Налаштувати вигляд

Розмір тексту

Відступи між буквами

Колір

Гранти

Розпочато третю хвилю прийому заявок за чотирма напрямками грантової програми Seeds of Bravery

img

Європейська рада інновацій у межах програми Seeds of Bravery розпочинає третю хвилю прийому заявок серед українських технологічних компаній на отримання грантового фінансування розміром 25 000 та 50 000 євро за чотирма напрямками. Ініціатива має на меті сприяти розвитку інновацій, економічному зміцненню країни та виходу українських стартапів на міжнародний ринок. 

 

Подати заявки можна за такими напрямками:
  • Інноваційне підприємництво: до 25 000 євро для забезпечення безперервності бізнесу та підтримки компаній, очолюваних жінками.
  • Інкубатори глибоких технологій: до 25 000 євро для стартапів на ранніх етапах, які займаються діяльністю, що передує MVP.
  • Відбудова України: до 25 000 євро для технологічних малих та середніх підприємств, які швидко відновлять Україну після завершення війни.
  • Масштабування та акселерація у сфері глибоких технологій: до 50 000 євро для компаній, що прагнуть масштабувати прототипи та розширити ринкове охоплення.

 

Для кого?

Участь у програмах можуть взяти інноваційні МСП, стартапи та скейлапи, які:

  • Зареєстровані в Україні або переміщені до однієї з держав-членів ЄС або асоційованих країн програми Horizon Europe після 24 лютого 2024 року.
  • Мають принаймні одного засновника/співзасновника, який працює в компанії на умовах повної зайнятості.
  • Мають принаймні одного засновника/співзасновника або топменеджера з українським громадянством.
  • Спрямовані виключно на цивільне застосування, без наміру використовуватись у військових цілях.

 

Як взяти участь?

Для участі в програмі потрібно зареєструватись на платформі як користувач і заповнити коротку форму заявки на Seeds of Bravery (UASEEDs). У разі погодження, заявникам буде надіслано посилання із запрошенням для доступу до системи Ukrainian Startup Fund і подання повної пропозиції. Дедлайн — 25 вересня 2024 року.

Ознайомитись із деталями подання заявок та умовами грантової програми можна за посиланням