Портал працює у тестовому режимі. Приймаємо зауваження або пропозиції
Налаштувати вигляд

Розмір тексту

Відступи між буквами

Колір

Ініціативи

Хакатон для стартапів та компаній-виробників hardware рішень

img

25-27 жовтня 2024 року IRON. Lviv Tech Cluster разом з Civitta запрошують команди з першими прототипами, технологічні стартапи та компанії-виробники hardware рішень взяти участь в Hardware for Recovery | Lviv Hackathon. Учасники хакатону отримають можливість познайомитися з експертами, менторами та лідерами індустрії. За три дні команди побудують життєздатну бізнес-модель і запітчать свої продукти перед технологічними компаніями, які готові купувати інноваційні hardware-рішення.

Переможці хакатону отримають 50 000 грн, 30 000 грн та 20 000 грн, а також по 25 000 доларів США на використання хмарних сервісів AWS.

 

Для кого?

Подавати заявки на участь в хакатоні можуть:

  1. Команди з власними рішеннями: мають досвід роботи з hardware та готові продемонструвати перший прототип і шукають експертну підтримку та ресурси для переходу від прототипу до готового продукту.
  2. Технологічні стартапи: розробили hardware рішення, яке вже пройшло початкове тестування і має потенціал для широкого застосування, та шукають можливості для масштабування, реалізації пілотних проєктів та залучення партнерів для виведення рішення на ринок.
  3. Компанії-виробники технологічних рішень: мають налагоджене виробництво технологічних продуктів, шукають нові напрямки їх застосування, прагнуть вдосконалити рішення відповідно до актуальних викликів ринку та перебувають у пошуку співпраці з експертами для розширення функціоналу своїх продуктів.

 

Хакатон відбуватиметься офлайн, тож мінімум два представники із команди мають бути фізично присутніми на локації та презентувати рішення перед журі. Частина ж команди може бути онлайн.

 

Завдання хакатону:

  • Робототехніка. Генерація автономних або дистанційно керованих роботизованих рішень, які можуть розв'язувати широкий спектр проблем, пов'язаних з післявоєнним відновленням. Розробки можуть стосуватися таких сфер, як будівництво, сільське господарство, логістика чи екологія.
  • Енергетична стійкість. Розробка стійких та екологічних енергетичних систем для забезпечення безперебійного постачання електроенергії в кризових ситуаціях, які зосереджені на відновлюваних джерелах енергії та децентралізованих мережах.
  • Медичні технології. Створення рішень для реабілітації та інклюзивності, аби підтримати фізичне відновлення та соціальну реінтеграцію постраждалих від війни.
  • Власний челендж. Розгляд інших рішень, що відповідають критичним потребам післявоєнного відновлення України, зосереджених на будь-якому аспекті відбудови, стійкості чи підтримки громад. Це може бути робототехніка, рішення для агріфуд сфери тощо.

     

Під час хакатону з командами будуть працювати ментори та експерти, аби надавати спеціалізовану підтримку.

 

Як взяти участь?

Для участі в хакатоні потрібно заповнити реєстраційну форму. Дедлайн подання заявок — 22 жовтня 2024 року

Ознайомитися з деталями та розкладом заходу можна за посиланням

Довідково:

  • Hardware for Recovery | Lviv Hackathon організовує IRON. Lviv Tech Cluster разом з Civitta завдяки підтримці Програма USAID «Конкурентоспроможна економіка України».