Портал працює у тестовому режимі. Приймаємо зауваження або пропозиції
Налаштувати вигляд

Розмір тексту

Відступи між буквами

Колір

Гастрономія

Крафтова броварня

Крафтові заклади набирають все більшої популярності. Це пов’язано з тим, що покупці цінують автентичність хмільного напою, а крафтові пивоварні забезпечують збереження первісного рецепта того чи іншого сорту пива. Якщо броварня варить справжнє, якісне та унікальне пиво — для неї знайдеться місце на крафтовому ринку.

Планування бізнесу необхідно починати з розміру закладу, адже саме це формуватиме дохід, ймовірні витрати та обсяги виробництва. 

За обсягом броварні бувають:

  • мікро- — від 20 до 500 літрів напою на добу;
  • міні — від 500 до 15 000 літрів напою на добу;
  • пивний завод від 30 000 літрів напою на добу.

 

За технологією виробництва пивоварні бувають:

  • Повного циклу. Використовується ячмінне або житнє зерно. Їх зважують і дроблять, а потім використовують для варіння солодового сусла. Повний цикл приготування пива трудомісткий та потребує фінансових витрат від підприємця.
  • Укороченого циклу. У пивоварнях укороченого циклу для спрощення виробничого процесу та мінімізації витрат використовують готове сусло.