Кіоск з кавою
Кіоски із кавою доречні і в великих, і в малих містах. Кава бадьорить, створює настрій, дозволяє зупинитись на хвилину й перепочити.
Обравши кавовий бізнес, вам доведеться поборотись за місце — це ключовий фактор успіху. Далі — якість кави, яку пропонуєте, та маркетинг.
Цікаво, що у кавовому бізнесі найкраще просування — це настрій, який гостям створює бариста. Обладнання одразу обирайте професійне, щоб воно впоралось із майбутніми чергами та рідше вимагало ремонту. Щодо кави — найуспішніші гравці ринку купують її напряму за кордоном, борються за лоти певного зерна, просувають культуру кави в Україні. Вам буде до кого тягнутися та в кого переймати досвід, а поки візьміть пораду експерта щодо вибору постачальників, налаштування бізнес-процесів та формування меню. Завжди ліпше врахувати чужі помилки, ніж робити власні.
А фішку свого кіоску — шукайте самі. У Мережі тисячі світлин та ідей. Якось в Україну завітала підвішена кава. Можливо, щось цікаве запропонуєте і ви!