Гастрономія
Кафе домашнього морозива
Відкрийте кафе домашнього морозива та дивуйте своїх клієнтів!
Для старту бізнесу:
- Виберіть форму власності (ФОП чи юридична особа) та систему оподаткування.
- Вирішіть, чи будете орендувати приміщення, наприклад, у торговому центрі, або купувати.
- Площа стаціонарного приміщення має бути від 50 кв. м, місце в торговому центрі — від 5 кв. м.
- Перевірте приміщення та персонал на дотримання вимог щодо пожежної безпеки, охорони праці та санітарних норм.
- Визначтеся з апаратом для виготовлення морозива — фризером: якої потужності він буде, його тип і виробник. Адже покупка фризера — найбільш витратна частина.
- Звертайте увагу на дотримання гігієни в кафе. Спекотна погода та й самі продукти на основі молока — швидкопсувні. Тому вимагайте особистої гігієни від продавців, мийте фризер у кінці робочого дня. Стежте за термінами зберігання сумішей.
Завжди складно робити перші кроки під час відкриття будь-якого бізнесу, але бізнес, який несе радість і позитивні емоції людям, буде успішним!