Портал працює у тестовому режимі. Приймаємо зауваження або пропозиції
Налаштувати вигляд

Розмір тексту

Відступи між буквами

Колір

Гастрономія

Кафе домашнього морозива

Відкрийте кафе домашнього морозива та дивуйте своїх клієнтів!

Для старту бізнесу:

  • Виберіть форму власності (ФОП чи юридична особа) та систему оподаткування.
  • Вирішіть, чи будете орендувати приміщення, наприклад, у торговому центрі, або купувати. 
  • Площа стаціонарного приміщення має бути від 50 кв. м, місце в торговому центрі — від 5 кв. м.
  • Перевірте приміщення та персонал на дотримання вимог щодо пожежної безпеки, охорони праці та санітарних норм.
  • Визначтеся з апаратом для виготовлення морозива — фризером: якої потужності він буде, його тип і виробник.  Адже покупка фризера — найбільш витратна частина.
  • Звертайте увагу на дотримання гігієни в кафе. Спекотна погода та й самі продукти на основі молока — швидкопсувні. Тому вимагайте особистої гігієни від продавців, мийте фризер у кінці робочого дня. Стежте за термінами зберігання сумішей. 

 

Завжди складно робити перші кроки під час відкриття будь-якого бізнесу, але бізнес, який несе радість і позитивні емоції людям, буде успішним!