Портал працює у тестовому режимі. Приймаємо зауваження або пропозиції
Налаштувати вигляд

Розмір тексту

Відступи між буквами

Колір

Експорт
Ініціативи

Відкрито реєстрацію на III Міжнародний експортний форум

img

12 грудня 2024 року відбудеться безоплатний III Міжнародний експортний форум «Інноваційний імпульс: розпочинай свій бізнес в ЄС та світі», який щорічно обʼєднує підприємців, які прагнуть вийти на іноземні ринки. 

 

Серед ключових тем форуму: 

  • Національна стратегія розвитку експорту
  • Державна політика розвитку інновацій, стартапів та інноваційного бізнесу
  • Визначення нових механізмів підтримки національних експортерів
  • Національні та міжнародні програми підтримки підприємців

 

У другій частині заходу відбудеться пітчинг проєктів фіналістів Першої в Україні навчальної програми для стартапів EIT Founders2Founders project, яка об’єднала підприємців європейських країн для обміну досвідом, знаннями та інноваціями. Цьогоріч фіналісти змагатимуться за нагороди в розмірі 30 000, 20 000 та 10 000 євро на розвиток власних проєктів. 

 

Для кого? 

Форум буде цікавим українським експортоорієнтованим підприємствам, інноваційним компаніям, стартапам, організаціям підтримки бізнесу, бізнес-об'єднанням, представникам регіональної та місцевої влади.  

 

Як взяти участь?

Для участі потрібно заповнити аплікаційну форму. Дедлайн реєстрації — 9 грудня 2024 року (включно).

Якщо форма відображається некоректно або не відображається взагалі, будь ласка, перейдіть за посиланням

Довідково: 

  • III Міжнародний експортний форум: Інноваційний імпульс: розпочинай свій бізнес в ЄС та світі, організований Торгово-промисловою палатою України спільно з Європейськи інститутом інновацій та технологій (EIT), EIT Community RIS Hub in Ukraine,  Офісом розвитку підприємництва та експорту, національним проєктом Дія.Бізнес за підтримки Європейського проєкту Європейська мережа підприємств (EEN). Підтримку надають: Міністерство цифрової трансформації України, Експортно-кредитне агентство, Фонд Розвитку інновацій, Vacuum Deep Tech Acceleration. Зміст публікації є виключною відповідальністю ТППУ і не обов'язково відображає позицію Європейського Союзу.