Налаштувати вигляд

Розмір тексту

Відступи між буквами

Колір

Експорт

Вебінар про ринок кондитерських виробів Франції

img

19 листопада 2025 року відбудеться вебінар, присвячений можливостям для українських виробників  кондитерської продукції на ринку Франції. Під час заходу буде представлено результати детального дослідження та рекомендації щодо ефективного виходу на вказаний ринок.

До участі запрошують виробників кондитерських виробів, експортерів, галузеві асоціації, дистриб’юторів та консультантів.

 

Під час вебінару обговоримо:

  • Економічну та демографічну ситуацію

  • Зовнішню торгівлю (обсяги імпорту Франції з України та світу, найбільші країни-постачальниці)

  • Обсяги роздрібного ринку за категоріями продукції та прогнози на наступні 5 років

  • Тренди та особливості споживачів

  • Компанії-конкуренток та частки брендів на ринку

  • Канали продажів

 

Розповідатимуть про це Олексій Грушецький — в.о директора Офісу з розвитку підприємництва та експорту, Ольга Гвоздьова — радниця директора Офісу з розвитку підприємництва та експорту, Андрій Бліновський — менеджер з просування експорту Швейцарської програми сприяння імпорту (SIPPO) та Олександр Балдинюк — президент Асоціації «Укркондпром».

Реєстрація відкрита до 18 листопада 2025 року (14:00).

Більше інформації за посиланням.

Довідково
Вебінар організований Офісом з розвитку підприємництва та експорту, національним проєктом Дія.Бізнес спільно з Асоціацією виробників кондитерської, харчоконцентратної та крохмалопатокової галузей України (Укркондпром) за підтримки Швейцарської програми просування імпорту (SIPPO), яка ініційована Державним секретаріатом Швейцарії з економічних питань (SECO) у межах співробітництва у сфері економічного розвитку.