Портал працює у тестовому режимі. Приймаємо зауваження або пропозиції
Налаштувати вигляд

Розмір тексту

Відступи між буквами

Колір

Інвестиції

UkraineInvest презентував JETRO перспективні українські інвестиційні проєкти

img

Під час робочої зустрічі з делегацією Японської організації з розвитку зовнішньої торгівлі (JETRO) команда UkraineInvest представила низку інвестиційних проєктів з різних регіонів України, які пропонують інвесторам можливості в ключових секторах економіки. Це, зокрема, проєкти агропромислового комплексу, відновлювальних джерел енергії, інфраструктури, промисловості тощо. 

Сторони також обговорили українські державні ініціативи підтримки інвесторів, широкий спектр вигод для інвестування в пріоритетні галузі економіки, які Україна пропонує інвесторам станом на сьогодні, а також можливість допомоги JETRO у встановленні В2В контактів з японськими інвесторами.

Команда урядового офісу із залучення інвестицій запевнила японських партнерів, що всі інвестиційні проєкти отримають належний супровід та рекомендації щодо усунення потенційних бар’єрів для японських інвесторів в Україні. 

Загалом, за перші 6 місяців 2024 року UkraineInvest здійснив супровід 12 інвестиційних проєктів на суму 2,1 млрд доларів США. 

Довідково:

  • JETRO (Japan External Trade Organization) —  Офіс Японської організації з розвитку зовнішньої торгівлі, незалежний адміністративний орган під егідою Міністерства економіки, торгівлі та промисловості Японії, створений для сприяння розвитку торговельно-економічного співробітництва з іншими країнами світу.