Портал працює у тестовому режимі. Приймаємо зауваження або пропозиції
Налаштувати вигляд

Розмір тексту

Відступи між буквами

Колір

Ініціативи

UA Global: Etsy Start — мікростипендії на запуск та розвиток онлайн-магазину

img

Стартував національний конкурс проєкту UA Global: Etsy Start, мета якого  — підтримка мікро-, малих та середніх виробників в Україні, надання інструментів для організації міжнародних продажів через глобальний маркетплейс Etsy. 

 

Про програму

У межах ініціативи 500 українських підприємців отримають мікростипендії для запуску або розвитку свого магазину на Etsy. Програма також передбачає менторську підтримку та онлайн-навчання, під час якого учасники на практиці дізнаються: 

  • усе про роботу маркетплейсу і його алгоритми;
  • як знайти свою нішу та побудувати бренд;
  • як доставити товар за тисячі кілометрів і не заплутатися в податках.

 

Власники дійних магазинів отримають можливість вийти на новий рівень з розвитку власного бренду, опанувавши додаткові інструменти аналітики й просування товарів.

Окрім того, у межах проєкту учасники отримають промокоди на логістичні послуги та рекламу на платформі Etsy, що дасть змогу ефективніше просувати свої товари й розширювати міжнародну аудиторію. 

 

Для кого? 

Участь у конкурсному відборі можуть взяти представники українського мікро-, малого та середнього бізнесу, які спеціалізуються на виробництві фізичних товарів, як-от посуд, одяг, аксесуари, прикраси, сувеніри тощо. Заявники мають бути офіційно зареєстрованими українськими виробниками або підприємцями, які готові зареєструвати власний ФОП чи ТОВ у перші два тижні після початку проєкту.

 

Як взяти участь?

Щоб долучитися до конкурсного відбору, потрібно:

  1. Створити акаунт на платформі uaglbl.org
  2. Розповісти про свій бізнес, заповнивши аплікаційну форму за посиланням. Дедлайн подання — 1 жовтня 2024 року.

 

Переможців оголосять на сайті 8 жовтня 2024 року. Учасники отримають повідомлення з результатами та інструкціями дій надалі в особистому кабінеті й електронною поштою.

З додаткових питань можна звертатися за електронною адресою support@uaglbl.org.

Довідково: 
  • Ініціатива UA Global: Etsy Start реалізується Програмою USAID «Конкурентоспроможна економіка України» спільно з громадською організацією TECHBUREAU, у партнерстві з Укрпоштою та Офісом з розвитку підприємництва та експорту, за підтримки Etsy.