Портал працює у тестовому режимі. Приймаємо зауваження або пропозиції
Налаштувати вигляд

Розмір тексту

Відступи між буквами

Колір

Гранти

Триває набір учасників на четверту хвилю програми «Бізнес та інноваційні послуги» проєкту Seeds of Bravery

img

Європейська інноваційна рада за фінансування Європейського Союзу у межах проєкту Seeds of Bravery продовжує набір учасників на четверту хвилю програми «Бізнес та інноваційні послуги». Ініціатива має на меті надати інноваційним технологічним малим і середнім підприємствам, включаючи стартапи та компанії, що розширюються, можливість придбати ділові та інноваційні послуги на суму до 10 000 євро.

 

Для учасників програми діють такі послуги:
  1. Бізнес-консалтинг: допомога у вдосконаленні та розвитку бізнес-моделі, бізнес-плану чи стратегії зростання.
  2. Аналіз прав інтелектуальної власності та патентів: експертні послуги з питань IPR та патентної стратегії, що допомагають бізнесу захищати та розвивати свої інновації.
  3. Аналіз/перевірка ринку: глибоке занурення в ринкові тенденції, потреби клієнтів та валідаційні дослідження для забезпечення відповідності та готовності ринку.
  4. Послуги з інтернаціоналізації/участь у конференціях, ярмарках і місіях: підтримка у розширенні діяльності на нові європейські ринки та дотримання регуляторних вимог.
  5. Послуги з управління портфелем та зв'язки з інвесторами: підтримка у складанні чіткої фінансової звітності та ефективна комунікація з інвесторами.
  6. Планування та цифрові інструменти для краудфандингових кампаній (акціонерного капіталу): рекомендації щодо інтеграції цифрових технологій у фандрейзинг.

 

Окрім фінансової підтримки, бенефіціари також можуть приєднатися до спільнот інвесторів та акселераторів як в Україні, так і в ЄС, отримати доступ до заходів з пошуку партнерів, а також можливість отримати безоплатний доступ до коворкінгів, а також квитки на участь у міжнародних технологічних конференціях, виставках та виставках. події.

 

Для кого?

Участь у програмі можуть взяти українські інноваційні технологічні компанії (стартапи, малі та середні підприємства), які розробляють інноваційні послуги або продукти, а також відповідають таким критеріям:

  • зареєстровані в Україні або переміщені з України до однієї з держав-членів ЄС та його заморських країн і територій (OCT) чи асоційованих країн Horizon Europe після 24 лютого 2022 року, або зареєстровані в одній із держав-членів ЄС та його заморських країнах і територіях (OCT) чи асоційованих країнах Horizon Europe після 24 лютого.2022 року;
  • мають принаймні одного засновника або співзасновника, який працює повний робочий день у компанії;
  • мають принаймні одного засновника чи співзасновника, або топменеджера (генерального директора, технічного директора, головного операційного директора або еквівалентну ключову посаду), який має українське громадянство

     

Окрім того, запропоновані проєкти мають бути зосереджені виключно на цивільних цілях, без будь-якого наміру використовувати їх у військових цілях.

 

Як взяти участь?

Для участі в програмі потрібно зареєструватися за посиланням. Дедлайн подання заявок — 25 жовтня 2024 року

Ознайомитися з деталями програми можна за посиланням.