Портал працює у тестовому режимі. Приймаємо зауваження або пропозиції
Налаштувати вигляд

Розмір тексту

Відступи між буквами

Колір

Ініціативи

Stanford Ignite Ukraine: Триває другий набір на безоплатну освітню програму для власників малого та середнього бізнесу

img

CfE Accelerator Українського католицького університету спільно з Stanford Graduate School of Business запускають другий набір на безоплатну освітню програму Stanford Ignite Ukraine. Проєкт має на меті допомогти українським власникам малого та середнього бізнесу розвивати, впроваджувати інновації та вдосконалювати свій бізнес завдяки досвіду, отриманому в межах програми. Як наслідок, це підвищить їх конкурентоспроможність у глобальній екосистемі та зміцнить економіку України.

Навчання розпочнеться у березні 2025 року і триватиме вісім тижнів: один тиждень в Українському католицькому університеті, 4 тижні онлайн та 3 тижні наживо в одній з найкращих бізнес-шкіл світу Stanford Graduate School of Business. 

Окрім навчання під керівництвом та менторством провідних викладачів, учасники програми зможуть застосувати отримані знання на практиці. Це буде командна робота студентів-підприємців, результати якої вони презентують інвесторам та іншим підприємцями Кремнієвої долини.

 

Для кого?

Програма створена для власників малого та середнього бізнесу, які мають мінімум три роки досвіду ведення підприємницької діяльності, більш ніж 10 працівників, стабільний річний оборот та намір масштабуватися, запустити нові продукти або послуги, залучити інвестиції, вийти на нові ринки.  

За профілем підприємця:

  • 3+ роки досвіду підприємницької діяльності;
  • українське громадянство;
  • Ведення бізнесу в Україні;
  • Володіння англійською мовою — Upper Intermediate (B2), оскільки навчання ведеться виключно англійською мовою. TOEFL, IELTS та Cambridge Certificate будуть перевагою.

 

За профілем діяльності:

  • будь-яка виробнича, продуктова або сервісна компанія;
  • зі стабільним річним оборотом;
  • юридична особа, фізична особа-підприємець, ТОВ, ПП або інша організаційно-правова форма, зареєстрована в Україні;
  • компанії з кількістю працівників від 10 до 249 осіб;
  • не знаходиться та не провадить господарську діяльність на територіях активних бойових дій, на яких функціонують державні електронні інформаційні ресурси, або тимчасово окупованих Російською Федерацією, включених до переліку територій, на яких ведуться (були) бойові дії або тимчасово окуповані Російською Федерацією. , затверджених Мінреінтеграції, щодо яких не визначено дату закінчення бойових дій або тимчасової окупації (ознайомитися з наказом Мінреінтеграції можна за посиланням );
  • не має незавершених судових процесів, судових обмежень, заборгованості зі сплати податків, зборів та обов’язкових платежів до бюджетів усіх рівнів. ​

 

Як взяти участь?

Організатори покривають вартість навчання, проживання поблизу кампусу та основні логістичні витрати. 

Для участі необхідно заповнити онлайн-форму за посиланням. Дедлайн приймання заявок — 15 жовтня 2024 року.

Довідково:
  • Stanford Ignite Ukraine реалізується за підтримки Міністерства економіки України, Програми USAID «Конкурентоспроможна економіка України» та Українського католицького університету.
  • Програма USAID «Конкурентоспроможна економіка України» підтримує український бізнес з метою підвищення їхньої конкурентоспроможності на внутрішньому ринку України та на міжнародних ринках, допомагає в розбудові спрощеного та прозорого бізнес-клімату, а також забезпечує українські компанії можливостями скористатись перевагами міжнародної торгівлі.