Портал працює у тестовому режимі. Приймаємо зауваження або пропозиції
Налаштувати вигляд

Розмір тексту

Відступи між буквами

Колір

Ініціативи

SkillBoost: програма прискореної перекваліфікації персоналу для підприємств Запорізької області

img

Запорізька торгово-промислова палата за підтримки Програми USAID «Конкурентоспроможна економіка України» починає реалізацію освітнього проєкту SkillBoost. Ініціатива спрямована на підготовку робітничих кадрів для запорізьких підприємств за прискореними програмами. У межах проєкту учасники зможуть безоплатно пройти навчання й опанувати нові для них робітничі професії, затребувані на ринку праці, а промислові підприємства — оперативно забезпечити виробництва підготовленими фахівцями.

 

Програма з перекваліфікації

За результатами попередніх консультацій із представниками освіти та бізнесу вже обрано п’ять професій, які зможуть опанувати учасники проєкту:

  • електрогазозварник;
  • токар;
  • слюсар-ремонтник;
  • електромонтер з ремонту та обслуговування електроустаткування;
  • кравець.

     

Загалом, в освітніх програмах зможуть взяти участь понад 120 учасників. Половина з них після успішного завершення підготовки отримають робочі місця на запорізьких підприємствах.

Навчання для кожної з груп триватиме у середньому 2 місяці та включатиме теоретичні лекції, виробничу практику на робочих місцях та іспити у Кваліфікаційному центрі Запорізької ТПП. Підсумкова атестація стане офіційним підтвердженням набутих навичок.

 

Розширення переліку спеціальностей

Наразі у межах проєкту заплановано проведення сесій та тренінгів для представників навчальних закладів, які за результатами участі в програмі матимуть змогу розробити нові програми підготовки кадрів відповідно до актуальних вимог підприємств, а Кваліфікаційний центр Запорізької ТПП розширить перелік акредитованих спеціальностей.

 

Для кого?

На цьому етапі проєкту до співпраці запрошуються професійно-технічні та вищі навчальні заклади освіти та промислові підприємства Запорізької області.

 

Як взяти участь?

Долучитися до участі можна за електронною адресою cci@cci.zp.ua, а також номерами телефонів +38 (061) 692-28-48 та +38 (061) 224-69-47.

Ознайомитися з деталями та перебігом проєкту можна за посиланням.

Довідково:
  • Програма USAID «Конкурентоспроможна економіка України» (Програма USAID КЕУ) підтримує український бізнес з метою підвищення конкурентоспроможності на внутрішньому ринку України та на міжнародних ринках, допомагає в розбудові спрощеного та прозорого бізнес-клімату, а також забезпечує українські компанії можливостями скористатись перевагами міжнародної торгівлі.