Портал працює у тестовому режимі. Приймаємо зауваження або пропозиції
Налаштувати вигляд

Розмір тексту

Відступи між буквами

Колір

Ініціативи
Гранти

Розпочни свій бізнес: навчально-грантовий проєкт для підприємців-початківців

img

Ресурсний центр ГУРТ у межах проєкту «Попередження трудової експлуатації та торгівлі людьми, підтримка розвитку підприємництва та соціальних партнерів в Україні» запрошує майбутніх підприємців та підприємців-початківців, які мають намір отримати навички ведення підприємницької діяльності, започаткувати чи розвинути власну справу, на безоплатний тренінг «Розпочни свій бізнес».

Серед учасників тренінгів буде проведено грантовий конкурс, переможці якого отримають фінансову підтримку для реалізації своїх бізнес-планів у розмірі 3 000 доларів США та менторську підтримку від кваліфікованих бізнес-консультантів та успішних підприємців. 

 

Про тренінг

Програма тренінгу включає такі теми: маркетинг, робота з персоналом, закупівлі, розрахунок собівартості, фінансове планування, пошук стартового капіталу та розроблення бізнес-плану. Під час тренінгу учасники спробують себе у ролі підприємців завдяки унікальній бізнес-грі.

Графік проведення тренінгів: 

  • 4-6 листопада 2024 року — м. Сміла
  • 8-10 листопада 2024 року — м. Бровари
  • 8-10 листопада 2024 року — м. Бердичів
  • 12-14 листопада 2024 року — м. Кам’янець-Подільський

     

Організатори забезпечують учасників навчальними матеріалами та харчуванням під час проведення тренінгу. Будь-які транспортні витрати учасників або витрати на проживання не відшкодовуються. 

 

Як взяти участь?

Для участі в тренінгу можна заповнити аплікаційну форму. Дедлайн подання заявок — 31 жовтня 2024 року

Ознайомитися з деталями програми можна за посиланням

Довідково:
  • Тренінги проводяться Ресурсним центром ГУРТ у межах проєкту «Попередження трудової експлуатації та торгівлі людьми, підтримка розвитку підприємництва та соціальних партнерів в Україні», який здійснюється Міжнародною організацією праці за фінансування Уряду Бельгії та за підтримки Міністерства економіки України.