Портал працює у тестовому режимі. Приймаємо зауваження або пропозиції
Налаштувати вигляд

Розмір тексту

Відступи між буквами

Колір

Бізнес-процеси

Підприємці можуть імпортувати електронний підпис з будь-яких систем документообігу

img

Українські підприємці відтепер можуть імпортувати електронний підпис з будь-яких інших систем документообігу. Розробники системи електронного документообігу Schrift (Шрифт) запровадили нову безоплатну функцію, згідно з якою підпис не залежить від системи, в якій був початково створений, тож його можна вільно перенести або зберегти у вигляді файлу. 

 

Як працює послуга?

Внаслідок того, що на українському ринку існує чимало систем документообігу, і кожна компанія обирає для себе найбільш зручний та вигідний варіант, підприємці нерідко стикаються зі складнощами під час підписання спільних документів. Дотепер підприємствам доводилося ставати користувачами декількох систем одночасно, підлаштовуючись під партнерів. Проте новий функціонал дозволяє лишатися в обраній компанією СЕД, просто імпортувавши файл підпису в Шрифт. 

В процесі імпорту система Шрифт здатна перевірити, чи відповідає файл-підпис тому файлу, який був ним підписаний. Якщо відповідає, підпис відображатиметься так, наче був поставлений в системі Шрифт. Тому підробити чи поставити підпис під стороннім документом неможливо. 

Нова функція надасть можливість підприємцям не залежати від вибору партнерів та зручно підписувати спільні документи.