Портал працює у тестовому режимі. Приймаємо зауваження або пропозиції
Налаштувати вигляд

Розмір тексту

Відступи між буквами

Колір

Ініціативи

Навчальний курс з юридичної грамотності для підприємиць Харківщини

img

ГО «Вік Можливостей» за технічної підтримки ООН Жінки в Україні, фінансування Жіночого фонду миру та гуманітарної допомоги ООН (WPHF) у межах проєкту «Онлайн-академія підприємиць та лідерок» запрошує чинних та майбутніх підприємиць до участі у безоплатному навчальному курсі «Юридичний лікнеп для підприємиць для відкриття власного бізнесу». Ініціатива спрямована на допомогу жінкам, які проживають у Харківській області, в отриманні необхідних юридичних знань задля впевненої та грамотної побудови бізнесу з розумінням всіх правових аспектів.  

 

Учасниці курсу матимуть можливість отримати:
  • Повне розуміння правових аспектів реєстрації бізнесу в Україні.
  • Знання щодо вибору оптимальної системи оподаткування.
  • Навички складати та аналізувати господарські договори.
  • Практичні рекомендації щодо захисту прав інтелектуальної власності.
  • Розуміння основ трудового права, необхідних для наймання працівників.
  • Поради щодо захисту бізнесу від можливих ризиків та викликів.

 

Старт курсу відбудеться 8 жовтня 2024 року. Навчальна програма передбачає проведення 10 занять щовівторка і щочетверга тривалістю по 2 години на платформі ZOOM.

 

Для кого?

Долучитись до курсу можуть як чинні підприємиці, так і майбутні власниці бізнесу, фрілансерки та стартаперки, які проживають на території Харківської області. 

 

Як взяти участь?

Для участі в проєкті потрібно заповнити аплікаційну форму.

З додаткових питань можна звертатися за номерами телефонів +380507511812 та  + 380675722700, а також електронною адресою age.possibility@gmail.com

Якщо форма відображається некоректно або не відображається взагалі, будь ласка, перейдіть за посиланням.


Довідково:
  • Проєкт «Онлайн-академія підприємиць та лідерок» впроваджується ГО «Вік Можливостей» за технічної підтримки ООН Жінки в Україні та за фінансування Жіночого фонду миру та гуманітарної допомоги ООН (WPHF). WPHF — це гнучкий і швидкий інструмент фінансування, який підтримує якісні заходи, спрямовані на підвищення спроможності місцевих жінок у запобіганні конфліктам, реагуванні на кризи та надзвичайні ситуації та використовування ключових можливостей миробудівництва.