Портал працює у тестовому режимі. Приймаємо зауваження або пропозиції
Налаштувати вигляд

Розмір тексту

Відступи між буквами

Колір

Гранти

Навчально-грантова програма для молоді з розвитку та масштабування власної справи

img

Home of Startups Accelerator в межах програми «Мріємо та діємо» запрошує молодих підприємців та підприємиць із малих громад долучатися до проєкту бізнес-підтримки LIFT. Ініціатива має на меті створити екосистему, яка сприятиме розвитку підприємництва серед молоді, враховуючи сучасні виклики та потреби учасників.

У межах програми буде відібрано 12 учасників, які отримають можливість здобути знання та навички, необхідні для розвитку та масштабування власної справи, а також зможуть залучити грантове фінансування у розмірі 10 000 доларів США на реалізацію затвердженого бізнес-проєкту та досягнення бізнес-цілей.

 

Формати участі у програмі:
  • Онлайн-навчання та менторська підтримка: учасники/ці отримають індивідуальні консультації від експертів/ок з різних сфер бізнесу — від фінансового менеджменту до розвитку особистого бренду, цифрового маркетингу, PR, управління персоналом, експорту, юридичних питань і автоматизації бізнес-процесів.
  • Експертна допомога у створенні бізнес-планів та підготовці грантового пакета: учасники/ці отримають підтримку у розробці бізнес-планів та поданні заявок на грантове фінансування у розмірі до 10 000 доларів США для реалізації своїх проєктів.
  • Офлайн-зустрічі та нетворкінг: учасники/ці матимуть змогу особисто поспілкуватись із провідними експертами/ками та підприємцями про найактуальніші питання для свого бізнесу на нетворкінг-зустрічах у Києві.

                   

Для кого?

Проєкт орієнтований на підприємців та підприємиць, які: 

  • мають щонайменше 1 рік досвіду підприємницької діяльності;
  • віком до 29 років;
  • представляють малу громаду з чисельністю населення до 100 000 осіб;
  • представляють мікро, малий або середній бізнес у будь-якому регіоні України (окрім безпосередньої зони бойових дій).

 

Як взяти участь?

Для участі в програмі потрібно заповнити аплікаційну форму. Дедлайн подання заявок — 1 листопада 2024 року.

Ознайомитися з деталями проєкту можна за посиланням.

Якщо форма відображається некоректно або не відображається взагалі, будь ласка, перейдіть за посиланням.

Довідково:
  • Проєкт LIFT реалізується Home of Startups Accelerator в межах програми «Мріємо та діємо», яка впроваджується за фінансової підтримки Агентства США з міжнародного розвитку (USAID) та виконується IREX у партнерстві з Making Cents International.