Портал працює у тестовому режимі. Приймаємо зауваження або пропозиції
Налаштувати вигляд

Розмір тексту

Відступи між буквами

Колір

Інвестиції

На порталі Дія.Бізнес тепер доступні інвестиційні можливості від UkraineInvest

img

Офіс з розвитку підприємництва та експорту обʼєднав зусилля з урядовим офісом із залучення інвестицій UkraineInvest, відкриваючи для українських підприємців ще більше можливостей. На порталі Дія.Бізнес з'явилася нова опція для користувачів — доступ до інвестиційних можливостей від урядового офісу із залучення інвестицій UkraineInvest. 

«Ця співпраця зробить портал Дія.Бізнес ще більш інформативним та корисним для українських підприємців, надаючи їм всі необхідні можливості та підтримку в одному місці. Інтеграція ресурсів UkraineInvest на портал робить процес залучення інвестицій доступнішим та прозорішим, що сприятиме активному розвитку бізнесу в Україні», — зазначив Андрій Ремізов, директор Офісу з розвитку підприємництва та експорту.

 

Доступ до інвестиційних можливостей

Підприємці тепер зможуть швидко отримувати детальну інформацію про державні пільги для проєктів зі значними інвестиціями від 12 млн євро. Також доступні актуальні дослідження, гайди, новини та довідники від UkraineInvest у ключових розділах порталу, серед яких:

«UkraineInvest проводить активну роботу для залучення прямих іноземних інвестицій та допомоги наявним інвесторам у розширенні свого бізнесу в Україні. У синергії з Дія.Бізнес ми ділитимемось інформацією із підприємницькою спільнотою , що буде корисною бізнесу, який шукає нові можливості та інвесторам, які планують інвестувати в Україну», — підкреслив Олександр Мельниченко, в.о. виконавчого директора UkraineInvest.

Бізнеси матимуть доступ до якісних знань та експертної підтримки на всіх етапах процесу — від додавання свого проєкту в інвестиційний портфель UkraineInvest до подання заявки до Міністерства економіки України та супроводу інвестиційних проєктів.