Портал працює у тестовому режимі. Приймаємо зауваження або пропозиції
Налаштувати вигляд

Розмір тексту

Відступи між буквами

Колір

Ініціативи

Інкубаційна програма для засновників стартапів на стадії ідеї та pre-MVP

img

Екосистема інноваційного підприємництва YEP запрошує засновників стартапів на стадії ідеї та pre-MVP долучатись до безоплатної інкубаційної програми. Ініціатива має на меті допомогти підприємцям валідувати наявні проєкти, вибудувати бізнес-модель разом з експертами стартап-спільноти, а також залучити фінансування від  інвесторів та донорів.

 

Для кого?

Участь в інкубаційній програмі можуть узяти засновники стартапів, які:

  • мають стартап на стадії ідеї та pre-MVP і намір перейти до етапу презентації мінімально життєздатного продукту на ринку, залучення клієнтів та інвестицій;
  • хочуть систематизувати свою підприємницьку діяльність;
  • потребують професійної підтримки: менторського фідбеку, контактів з партнерами та фаундерами, структурованого стратегічного плану розвитку продукту. 

 

Інкубаційна програма складається з двох етапів:
  • Етап 1 (3-4 тижні): передбачає преінкубаційне навчання на онлайн-платформі, структурування базових знань із розвитку продукту, пропрацювання слабких сторін наявного стартапу, а також створення one-pager та пітч-дек. 
  • Етап 2 (до 3 місяців): полягає у практичній роботі з менторами, мітапах з фаундерами, а також нетворкінгу з експертами та іншими учасниками стартап-спільноти.

 

Як взяти участь?

Для участі в програмі потрібно заповнити аплікаційну форму.

Якщо форма відображається некоректно або не відображається взагалі, будь ласка, перейдіть за посиланням.