Портал працює у тестовому режимі. Приймаємо зауваження або пропозиції
Налаштувати вигляд

Розмір тексту

Відступи між буквами

Колір

Гранти

Гранти до 500 000 грн для підприємств, заснованих ветеранами війни

img

Mastercard та Forbes Ukraine оголошують конкурс на фінансування бізнесів, заснованих ветеранами війни в межах програми підтримки «Бізнес Вояжер». Програма надає гранти для розвитку підприємств ветеранів, включаючи впровадження інноваційних рішень. Загальний грантовий фонд програми становить 1 500 000 грн, що буде рівномірно розподілено між трьома переможцями по 500 000 грн кожен.

Окрім грантової підтримки, кожен переможець отримає індивідуальну менторську сесію з провідним українським підприємцем, а також стане героєм спеціальних відеоепізодів на YouTube-каналі Forbes Ukraine.

Для кого?

Участь у програмі можуть брати громадяни України, які:

  • Має статус ветерана війни, визначений Законом України «Про статус ветеранів війни, гарантії їх соціального захисту»;
  • Є власниками або співвласниками компанії або ФОП, зареєстрованої не пізніше 1 серпня 2024 року;
  • Володіють часткою не менше 50% у бізнесі.
Як взяти участь?

Для участі необхідно опублікувати інформативний пост про свій бізнес у профілі Instagram або Facebook, детально розповідаючи про його особливості, цілі та досягнення. У пості слід позначити організаторів програми Mastercard та Forbes Ukraine і додати хештеги #БізнесВояжер. Далі організатори конкурсу обраним учасникам надішлють анкету через особисті повідомлення, її потрібно заповнити та надіслати разом з необхідними документами на електронну адресу. 

Дедлайн подання заявок — 6 жовтня 2024 року.