Портал працює у тестовому режимі. Приймаємо зауваження або пропозиції
Налаштувати вигляд

Розмір тексту

Відступи між буквами

Колір

Експорт

Опитування щодо пріоритетних країн для експорту української молочної продукції

img

У межах експертної зустрічі «Перспективні ринки для експорту української молочної продукції» Офіс з розвитку підприємництва та експорту, національний проєкт Дія.Бізнес й аналітичне агентство «Інфагро» проводять опитування щодо додаткових пріоритетних країн. 

Розкажіть, які зовнішні ринки вам цікаві, оскільки ваші відповіді допоможуть нам створити актуальні інструменти та можливості для посилення присутності на цих ринках української продукції. 

Відповіді цього опитування будуть опрацювані експертами Офісу з розвитку підприємництва та експорту спільно з партнерами ініціативи та допоможуть  визначити найбільш актуальні країни, за якими будуть підготовлені майбутні дослідження  та презентовані огляди нових перспективних ринків збуту української молочної продукції.

 

 

Опитування проводить Офіс з розвитку підприємництва та експорту, національний проєкт Дія.Бізнес та аналітичне агентство «Інфагро» за підтримки Швейцарії в межах швейцарсько-української програми «Розвиток торгівлі з вищою доданою вартістю в органічному та молочному секторах України», що впроваджується Дослідним інститутом органічного сільського господарства (FiBL, Швейцарія) у партнерстві із SAFOSO AG (Швейцарія).