Умови доступу та регуляторні вимоги
Комісія з безпечності споживчих продуктів США (Consumer Product Safety Commission) адмініструє більшість законів країни, що встановлюють регуляторні вимоги до нехарчової продукції;
Вебсторінка Комісії містить перелік основних законів, а також форму пошуку регуляторних вимог, обов'язкових стандартів і обмежень за категорією продукції;
Щодо більшості категорій продукції у США немає обов'язкових стандартів і процедур доведення відповідності;
Обов'язок доведення безпечності та відповідності продукції вимогам США покладається на виробника;
Добровільні стандарти розробляють низка приватних і державних організацій, зокрема The American National Standards Institute, The National Institute of Standards and Technology, UL Standards;
Регулюванням вимог до харчової і аграрної продукції займаються Food Safety and Inspection Service (м'ясна продукція, яйця) та Animal and Plant Health Inspection Service;
Детальна інформація про вимоги до продукції – за посиланням.