Налаштувати вигляд

Розмір тексту

Відступи між буквами

Колір

Умови доступу та регуляторні вимоги

  • Комісія з безпечності споживчих продуктів США (Consumer Product Safety Commission) адмініструє більшість законів країни, що встановлюють регуляторні вимоги до нехарчової продукції;

  • Вебсторінка Комісії містить перелік основних законів, а також форму пошуку регуляторних вимог, обов'язкових стандартів і обмежень за категорією продукції;

  • Щодо більшості категорій продукції у США немає обов'язкових стандартів і процедур доведення відповідності;

  • Обов'язок доведення безпечності та відповідності продукції вимогам США покладається на виробника;

  • Добровільні стандарти розробляють низка приватних і державних організацій, зокрема The American National Standards InstituteThe National Institute of Standards and TechnologyUL Standards;

  • Регулюванням вимог до харчової і аграрної продукції займаються Food Safety and Inspection Service (м'ясна продукція, яйця) та Animal and Plant Health Inspection Service;

  • Детальна інформація про вимоги до продукції – за посиланням.