
Франція — один із найбільших і найвимогливіших ринків кондитерських виробів у Європі. Тут зростає попит на якісну, натуральну, крафтову та преміальну продукцію, зокрема чорний шоколад, органічні десерти й мінівироби. Споживачі дедалі частіше обирають короткий склад, менше цукру та інноваційні формати продукції.
19 листопада 2025 року о 16:00 відбудеться вебінар, на якому будуть представлені результати дослідження та рекомендації щодо виходу українських виробників на французький ринок кондитерських виробів.
 
Для кого?
Експортерів кондитерських виробів, представників галузей, які займаються дистрибуцією або надають супровідні послуги, бізнес-об’єднань, представників державних органів, експертів, консультантів та інших зацікавлених сторін. 
 
Під час заходу дізнаєтеся про:
Економічну та демографічну ситуацію
Особливості споживання
Зовнішню торгівлю (обсяги імпорту Франції з України та світу, найбільші країни-постачальниці)
Обсяги роздрібного ринку за категоріями продукції та прогнози на наступні 5 років
Тренди та особливості споживачів
Компанії-конкуренток та частки брендів на ринку
Канали продажів
Серед спікерів
Олексій Грушецький, в.о директора Офісу з розвитку підприємництва та експорту
Ольга Гвоздьова, радниця директора Офісу з розвитку підприємництва та експорту
Андрій Бліновський, менеджер з просування експорту Швейцарської програми сприяння імпорту (SIPPO)
Олександр Балдинюк, президент Асоціації «Укркондпром»
Контакти
У разі виникнення додаткових запитань, звертайтеся до відповідальної менеджерки проєкту Яни Єрошенко: yyeroshenko@eepo.gov.ua.