Salone Internazionale Gelateria, Pasticceria e Panificazione Artigianali (SIGEP) – одна із найважливіших міжнародних виставок у сфері морозива, кондитерських виробів, хлібобулочних виробів, шоколаду та кави.
На заході представлять широкий спектр продуктів і послуг, зокрема сировину, інгредієнти, заморожені продукти, машини, меблі та обладнання, упаковку, а також обладнання та аксесуари для виробництва кондитерських виробів, тістечок, морозива та кави.
Основні теми виставки – інновації, якість, стійкість і міжнародні тенденції – відображені в усіх виставкових зонах, від морозива та випічки до кондитерських виробів, кави та шоколаду.
SIGEP пропонує різноманітні живі демонстрації, змагання, експертні бесіди та заходи для нетворкінгу, що робить його динамічним та інтерактивним.
Експоненти з різних секторів, зокрема виробництво продуктів харчування, гастрономію та громадське харчування, представляють тут свої продукти та послуги. Основні відвідувачі – професіонали з цих сфер, які стежать за останніми тенденціями, технологіями та можливостями для бізнесу.
SIGEP є частиною серії міжнародних виставок, які відбуваються у різних місцях, кожна з яких має власний фокус і характер.
Більш детально за посиланням.
Просимо перевіряти дати заходів, оскільки організатори можуть з різних причин переносити події.
У разі відсутності точної дати проведення заходу, може бути зазначено місяць, у якому подія відбулася у попередньому році (роках): після появи точної дати від організаторів, її одразу буде опубліковано.