Дослідження проблем та потреб підприємців громадського харчування у сферах, які актуалізувалися після повномасштабного вторгнення росії в Україну
02 August, 2022
ГО «Національна асоціація громадського харчування» за підтримки Програми USAID АГРО впроваджує проєкт щодо підвищення ефективності функціонування бізнес-моделей підприємств громадського харчування та суміжних галузей, а також щодо забезпечення продовольчої безпеки України.
Наразі здійснюється дослідження проблем та потреб підприємців громадського харчування у сферах, які особливо актуалізувалися після повномасштабного вторгнення росії в Україну 24 лютого 2022 року.
Як взяти участь?
Запрошуємо представників підприємств сфери громадського харчування долучитися до опитування за посиланням.
Результати опитування будуть використовуватися для проведення подальшого дослідження та будуть представлені в узагальненому вигляді.
З початком повномасштабного вторгнення РФ в Україну багато закладів зі сфери послуг переорієнтувалися на нагальні потреби людей. Так, 24 лютого 2022 року виникла благодійна організація «Київ Волонтерський», що об’єднує 26 закладів харчування та 3 пекарні.
Протягом перших місяців війни вони щодня годували тисячі людей: Збройні сили України, Сили ТрО Києва, Національну поліцію, дитячі будинки, лікарні, шпиталі, пологові будинки та українців, які потребували допомоги. Тепер деякі заклади об’єднання працюють у звичному режимі, проте діяльність благодійної організації продовжується.
Детальніше можна ознайомитись з історією за посиланням та у відео нижче.
Історія створена за підтримки Isar Ednannia у межах проєкту Ініціатива секторальної підтримки громадянського суспільства.