Застосування нормативних документів на підприємствах. Вимоги до маркування харчових продуктів
Проконсультуйтеся з експертом щодо питань каталогу нормативних документів та де з ним можна ознайомитися; в яких випадках застосування нормативних документів є обов’язковим, в яких — добровільним; що можна брати за основу під час вхідного контролю на підприємстві; як застосовувати нормативні документи, прийняті методом підтвердження; яка процедура внесення змін та поправок в чинну нормативну документацію; чим керуватися під час маркування харчових продуктів за наявності відповідного розділу в стандарті.
*Консультація передбачає максимальну залученість клієнта. Рекомендовано передбачити до 30 хвилин вільного часу для консультації.
Теми на консультації:
- Каталог нормативних документів та де з ним можна ознайомитися
- В яких випадках застосування нормативних документів є обов’язковим, в яких — добровільним
- Що можна брати за основу під час вхідного контролю на підприємстві
- Як застосовувати нормативні документи, прийняті методом підтвердження
- Яка процедура внесення змін та поправок в існуючу нормативну документацію
- Чим керуватися під час маркування харчових продуктів за наявності відповідного розділу в стандарті
Кому буде корисна ця консультація:
- Представникам усіх сфер економічної діяльності
Потрібно увійти, щоб записатися на консультацію
Увiйти