Портал працює у тестовому режимі. Приймаємо зауваження або пропозиції
Налаштувати вигляд

Розмір тексту

Відступи між буквами

Колір

Застосування нормативних документів на підприємствах. Вимоги до маркування харчових продуктів

Проконсультуйтеся з експертом щодо питань каталогу нормативних документів та де з ним можна ознайомитися; в яких випадках застосування нормативних документів є обов’язковим, в яких — добровільним; що можна брати за основу під час вхідного контролю на підприємстві; як застосовувати нормативні документи, прийняті методом підтвердження; яка процедура внесення змін та поправок в чинну нормативну документацію; чим керуватися під час маркування харчових продуктів за наявності відповідного розділу в стандарті.

*Консультація передбачає максимальну залученість клієнта. Рекомендовано передбачити до 30 хвилин вільного часу для консультації.


Теми на консультації:
  • Каталог нормативних документів та де з ним можна ознайомитися
  • В яких випадках застосування нормативних документів є обов’язковим, в яких — добровільним
  • Що можна брати за основу під час вхідного контролю на підприємстві
  • Як застосовувати нормативні документи, прийняті методом підтвердження
  • Яка процедура внесення змін та поправок в існуючу нормативну документацію
  • Чим керуватися під час маркування харчових продуктів за наявності відповідного розділу в стандарті

Кому буде корисна ця консультація:
  • Представникам усіх сфер економічної діяльності
     
Тривалість:
30 хвилин
Вартість:
Безкоштовно (онлайн)
Формати:
  • Онлайн (Viber, Telegram, Мобільний зв'язок )
Експерти, які надають консультацію
Відгуки
0
Ще немає відгуків
Потрібна допомога?
Виникло питання? Напишіть нам. Ми звʼяжемося з вами протягом 24 годин