Застосування нормативних документів на підприємствах. Вимоги до маркування харчових продуктів
Про що ця консультація:
-
Проконсультуйтесь з експертом щодо питань порядку розроблення та застосування нормативних документів на підприємстві.
Теми на консультації:
- Каталог нормативних документів та де з ним можна ознайомитися
- В яких випадках застосування нормативних документів є обов’язковим, в яких — добровільним
- Що можна брати за основу під час вхідного контролю на підприємстві
- Як застосовувати нормативні документи, прийняті методом підтвердження
- Яка процедура внесення змін та поправок в існуючу нормативну документацію
- Чим керуватися під час маркування харчових продуктів за наявності відповідного розділу в стандарті
Кому буде корисна ця консультація:
- Консультація доступна для представників усіх сфер економічної діяльності
Експерти, які надають консультацію:
Кохан Світлана Василівна
Провідний інженер науково-дослідного відділу з розробки та технічної перевірки стандартів ДП «УкрНДНЦ».
Посилання на соцмережі:
https://www.facebook.com/svetlana.kohan.3
Додаткова інформація:
Перед консультацією рекомендовано ознайомитись з офіційним сайтом національного органу стандартизації, а також із Законом України «Про стандартизацію».
Перейти до оформлення консультації
Потрібна допомога?
Виникло питання? Пишіть нам на електронну пошту або в чат підтримки підприємців у Telegram.